Persoonlijke begeleiding
 
Verbinden met jezelf en je omgeving.
Verlangen naar verandering en groei.
Marita groot.jpg
Persoonlijke begeleiding door Marita

Mijn hart gaat uit naar mensen en naar relaties tussen mensen; steeds opnieuw raak ik gefascineerd door het leven van anderen en heb alle vertrouwen in hun veerkracht. Mensen omschrijven mij als zacht en helder tegelijk, en ik denk dat dat klopt.

Je bent welkom als je vast loopt in je dagelijks leven en werk of in je relatie, bij het verwerken van een verlies, maar ook als je jezelf steeds kwijt speelt en graag wat tools verkent om weer vertrouwd te worden met jouw unieke zelf.

Waarvoor kan je bij mij terecht?
PRI (Past Reality Integration ©)

 

Als je ervoor kiest om naar 'binnen' te gaan, om jezelf in vraag te stellen, om je eigen verantwoordelijkheid voor je gevoelens op je te nemen, om lichter en gelukkiger in het leven te staan. Dan leer ik je graag de PRI (Past Reality Integration)-methode eigen maken zodat je zelf kan ontdekken dat je leven vaak verrassend onbelast is. 

Wat is PRI (Past Reality Integration ©)?

 

Past Reality Integration, ontwikkelt door de Nederlandse psychologe Ingeborg Bosch, leert je je blokkades kennen die vaak het gevolg zijn van negatieve ervaringen in de eerste levensjaren.

PRI biedt een concreet model om je emoties beter te begrijpen en een instrument om blokkades in jezelf op te heffen. Het is effectief bij klachten als angst, onzekerheid, depressie, stress, problemen in de relatie en opvoedingsvraagstukken. PRI heeft een gunstig effect op je gevoel van welzijn.

Meer verbinding in je relatie

 

Mogelijk wordt ook  jouw relatie in deze tijden meer dan ooit challenged en ben je de oorspronkelijke reden waarom je samen bent met je partner even kwijt.

De juiste balans tussen nabijheid en afstand is de kern van een duurzame relatie. We verkennen samen hoe dit evenwicht weer gevonden kan worden.

 
 
Rouw en verlies

 

Als je geconfronteerd wordt met rouw en verlies en je hebt behoefte om het te delen, er open over te spreken, beelden en herinneringen die terugkomen ruimte te geven en je hebt de wens je leven verder te zetten, weer op te nemen. Dan ben ik graag luisterend en dragend bij je aanwezig en help je graag om in jouw verlies én in je leven stappen te zetten.

Mindfulness

 

Als je het contact met jezelf dreigt kwijt te spelen en je meer in/met aandacht wil leven​. Dan maak ik je  graag vertrouwd met  eenvoudige mindfulness-oefeningen. "Mindfulness is een manier om te gaan met de dingen die op ons pad komen. Je kijkt naar angst, onzekerheid, verdriet, boosheid, zonder oordeel, en je geeft die gevoelens ruimte zonder je erin te verliezen", aldus Edel Maex.

 
 
Verbindend communiceren

 

Als je de wens hebt om op een meer verbindende manier te communiceren met je partner, je kinderen, je collega of je baas.

Dan laat ik je graag kennis maken met verbindende communicatie en hoe je deze manier van communiceren heel concreet kan toepassen in jouw leven.

Getuigenissen

"Zoals ik mezelf nu zie ben ik enorm gegroeid. Ik sta meer op mijn plek, ik voel me vrijer om feedback te geven en te ontvangen, ik durf mensen meer aanspreken. Ik draag meer zorg voor grote emotie en ben er meer contact mee.“

 

Veerle

 
Praktisch

Een sessie duurt 1 uur en kost € 80 (+ 21%BTW) indien u particulier betaalt;

indien u via het bedrijf betaalt is de kostprijs € 110 (+ 21%BTW). 

 

Na de eerste sessie wordt meteen aan het einde van ons gesprek afgerekend.

 

Bij een lopend traject krijgt u elke maand een factuur.

 

Bij afzegging binnen 48 uur voor de afspraak wordt het volledige bedrag in rekening gebracht

Maak je graag kennis?

In een kennismakingsgesprek bekijken we wat jouw noden zijn

en met welke type coaching of therapie we die tegemoet kunnen komen.

Claridad

Trolieberg 107

3010 Leuven

linkedin icon.png
youtube icon.png

Filip Lowette

+32 475 44 87 19

flow@lowette.be

Marita Plas

+32 499 23 02 43

maritaplas1@gmail.com

© 2020 Claridad

Privacybeleid

Meld je aan voor onze nieuwsbrief