top of page
Persoonlijke begeleiding
 
Verbinden met jezelf en je omgeving.
Verlangen naar verandering en groei.
Marita groot.jpg
Persoonlijke begeleiding door Marita

Mijn hart gaat uit naar mensen en naar relaties tussen mensen; steeds opnieuw raak ik gefascineerd door het leven van anderen en heb alle vertrouwen in hun veerkracht. Mensen omschrijven mij als zacht en helder tegelijk, en ik denk dat dat klopt.

Je bent welkom als je vast loopt in je dagelijks leven en werk of in je relatie, maar ook als je jezelf steeds kwijt speelt en graag wat tools verkent om weer vertrouwd te worden met jouw unieke zelf.

Waarvoor kan je bij mij terecht?
photo-of-boy-holding-heart-shape-paper-o
Individuele coaching volgens de PRI-methode (Past Reality Integration ©)

 

Als je ervoor kiest om naar 'binnen' te gaan, om jezelf in vraag te stellen, om je eigen verantwoordelijkheid voor je gevoelens op je te nemen, om lichter en gelukkiger in het leven te staan. Dan leer ik je graag de PRI (Past Reality Integration)-methode eigen maken zodat je zelf kan ontdekken dat je leven vaak verrassend onbelast is. 

Wat is PRI (Past Reality Integration ©)?

 

Past Reality Integration, ontwikkelt door de Nederlandse psychologe Ingeborg Bosch, leert je je blokkades kennen die vaak het gevolg zijn van negatieve ervaringen in de eerste levensjaren.

PRI biedt een concreet model om je emoties beter te begrijpen en een instrument om blokkades in jezelf op te heffen. Het is effectief bij klachten als angst, onzekerheid, depressie, stress, problemen in de relatie en opvoedingsvraagstukken. PRI heeft een gunstig effect op je gevoel van welzijn.

PRI
Meer verbinding in je relatie
pexels-photo-951290.jpeg
Relatie-traject 

 

Wordt het steeds moeilijker om de weg naar elkaar te vinden? Raak je steeds sneller geïrriteerd naar je partner toe? Verlang je terug naar ontspannen samen zijn, rustig praten met elkaar? Wil je écht weer investeren in je relatie? Dan is een relatie-traject iets voor jou en je partner!

Wanneer relatietherapie aan de orde is

Ik ben erg geïnspireerde door Emotional Focused Therapie of EFT in het werken met koppels die vastlopen.
Het is een model voor relatietherapie dat liefde en emoties centraal stelt. Het model is gebaseerd op de hechtingstheorie. De therapie streeft naar een verbeterde emotionele omgang en verbinding binnen het koppel.
Therapie begin steeds met een vraag tot verbetering van de relatie door beide partners.
Rouw en verlies
Mindfulness

 

Als je het contact met jezelf dreigt kwijt te spelen en je meer in/met aandacht wil leven​. Dan maak ik je  graag vertrouwd met  eenvoudige mindfulness-oefeningen. "Mindfulness is een manier om te gaan met de dingen die op ons pad komen. Je kijkt naar angst, onzekerheid, verdriet, boosheid, zonder oordeel, en je geeft die gevoelens ruimte zonder je erin te verliezen", aldus Edel Maex.

Vrouw in lotusbloem stelt
Mindfulness
hannah-busing-Zyx1bK9mqmA-unsplash.jpg
Verbindend communiceren

 

Als je de wens hebt om op een meer verbindende manier te communiceren met je partner, je kinderen, je collega of je baas.

Dan laat ik je graag kennis maken met verbindende communicatie en hoe je deze manier van communiceren heel concreet kan toepassen in jouw leven.

Getuigenissen

"Zoals ik mezelf nu zie ben ik enorm gegroeid. Ik sta meer op mijn plek, ik voel me vrijer om feedback te geven en te ontvangen, ik durf mensen meer aanspreken. Ik draag meer zorg voor grote emotie en ben er meer contact mee.“

 

Veerle

Verbindend communiceren
Praktisch

Een individuele sessie kost 85€ per uur voor particulieren.

Een koppel-sessie van 1,5u kost 125€

indien u via het bedrijf betaalt is de kostprijs voor individuele coaching 125€ (+ 21% BTW) per uur.

 

Bij afzegging binnen 48 uur voor de afspraak wordt het volledige bedrag in rekening gebracht

Maak je graag kennis?

In een kennismakingsgesprek bekijken we wat jouw noden zijn

en met welke type coaching of therapie we die tegemoet kunnen komen.

bottom of page