Persoonlijke begeleiding
 
Verbinden met jezelf en je omgeving.
Verlangen naar verandering en groei.
Marita groot.jpg
Persoonlijke begeleiding door Marita

Mijn hart gaat uit naar mensen en naar relaties tussen mensen; steeds opnieuw raak ik gefascineerd door het leven van anderen en heb alle vertrouwen in hun veerkracht. Mensen omschrijven mij als zacht en helder tegelijk, en ik denk dat dat klopt.

Je bent welkom als je vast loopt in je dagelijks leven en werk of in je relatie, maar ook als je jezelf steeds kwijt speelt en graag wat tools verkent om weer vertrouwd te worden met jouw unieke zelf.

Waarvoor kan je bij mij terecht?
photo-of-boy-holding-heart-shape-paper-o
Individuele coaching volgens de PRI-methode (Past Reality Integration ©)

 

Als je ervoor kiest om naar 'binnen' te gaan, om jezelf in vraag te stellen, om je eigen verantwoordelijkheid voor je gevoelens op je te nemen, om lichter en gelukkiger in het leven te staan. Dan leer ik je graag de PRI (Past Reality Integration)-methode eigen maken zodat je zelf kan ontdekken dat je leven vaak verrassend onbelast is. 

Wat is PRI (Past Reality Integration ©)?

 

Past Reality Integration, ontwikkelt door de Nederlandse psychologe Ingeborg Bosch, leert je je blokkades kennen die vaak het gevolg zijn van negatieve ervaringen in de eerste levensjaren.

PRI biedt een concreet model om je emoties beter te begrijpen en een instrument om blokkades in jezelf op te heffen. Het is effectief bij klachten als angst, onzekerheid, depressie, stress, problemen in de relatie en opvoedingsvraagstukken. PRI heeft een gunstig effect op je gevoel van welzijn.

Tijd voor je relatie

 

Mogelijk wordt ook  jouw relatie in deze tijden meer dan ooit challenged en ben je de oorspronkelijke reden waarom je samen bent met je partner even kwijt.

De juiste balans tussen nabijheid en afstand is de kern van een duurzame relatie. We verkennen samen hoe dit evenwicht weer gevonden kan worden tijdens het traject 'Tijd voor je relatie'.

pexels-photo-4746774.jpeg
 
 
pexels-photo-2838506_edited.png
Relatie-traject op maat

 

Wordt het steeds moeilijker om de weg naar elkaar te vinden? Raak je steeds sneller geïrriteerd naar je partner toe? Verlang je terug naar ontspannen samen zijn, rustig praten met elkaar? Wil je écht weer investeren in je relatie? Dan is een relatie-traject op maat iets voor jou en je partner!

Mindfulness

 

Als je het contact met jezelf dreigt kwijt te spelen en je meer in/met aandacht wil leven​. Dan maak ik je  graag vertrouwd met  eenvoudige mindfulness-oefeningen. "Mindfulness is een manier om te gaan met de dingen die op ons pad komen. Je kijkt naar angst, onzekerheid, verdriet, boosheid, zonder oordeel, en je geeft die gevoelens ruimte zonder je erin te verliezen", aldus Edel Maex.

Vrouw in lotusbloem stelt
 
 
hannah-busing-Zyx1bK9mqmA-unsplash.jpg
Verbindend communiceren

 

Als je de wens hebt om op een meer verbindende manier te communiceren met je partner, je kinderen, je collega of je baas.

Dan laat ik je graag kennis maken met verbindende communicatie en hoe je deze manier van communiceren heel concreet kan toepassen in jouw leven.

Getuigenissen

"Zoals ik mezelf nu zie ben ik enorm gegroeid. Ik sta meer op mijn plek, ik voel me vrijer om feedback te geven en te ontvangen, ik durf mensen meer aanspreken. Ik draag meer zorg voor grote emotie en ben er meer contact mee.“

 

Veerle

 
Praktisch

Een individuele sessie kost € 80 (+ 21% BTW) per uur voor particulieren.

indien u via het bedrijf betaalt is de kostprijs voor individuele coaching 125€ (+ 21% BTW) per uur.

Wens je een relatie-traject, wordt obv een intake een programma op jullie maat aangeboden.

De kostprijs voor een intake en 4 sessies van 2u bedraagt 1125€ (+21% BTW). 

 

Bij afzegging binnen 48 uur voor de afspraak wordt het volledige bedrag in rekening gebracht

Maak je graag kennis?

In een kennismakingsgesprek bekijken we wat jouw noden zijn

en met welke type coaching of therapie we die tegemoet kunnen komen.