top of page
IMG_1091.jpg
Hoe kan je ons bereiken ?

 

Met de auto

Opgelet: Vele navigatiesystemen vinden onze plek niet goed. Waze doet het wél goed.

Vanuit het westen: 

Geef eerst Koning Albertlaan in Korbeek-Lo in. Je rijdt dan Leuven voorbij tot afrit Haasrode. Dan volg je Leuven, en daarna aan een T-kruispunt (richting Tienen) Wanneer je op de Koning Albertlaan aankomt, geef je Trolieberg 107 Kessel-Lo in. (sommige gps'n sturen je naar links op een heel klein kruispuntje met een paal met ouderwetse richtingwijzers; rijd daar nog even rechtdoor, en dan eerste links).

 

Vanuit het oosten of het noorden:

Geef eerst Heidebergstraat in. Als je daar aankomt, geef je Trolieberg 107 in.

 

In alle andere gevallen kan uw systeem melden je dat je de bestemming bereikt hebt, terwijl je alleen maar het bordje Grensstraat op een huizenrij voor je ziet.
In dat geval zie je waarschijnlijk links een helling starten. Dat is de Trolieberg. Die rijd je op. Na enkele glooiingen en in totaal 1,7 km bereik je het hoogste punt. Daar bevindt zich aan de linker zijde nummer 107.
 
Parkeren:
Links van het huis en links van de garages is er parkeerplaats voor drie auto's. 
De praktijk is in het witte bijgebouw achteraan. Je wandelt onder de carport tot aan de ingang, helemaal achteraan rechts, de laatste deur.

Met het openbaar vervoer

Neem de trein tot in Leuven en dan bus 3 richting Lubbeek/Pellenberg. Je stapt af aan halte 'Boven-Lo' en wandelt de Trolieberg in. Het 3de huis aan de rechterzijde is nummer 107.
 
Links van het huis wandel je een pad op. De praktijk is achteraan in het witte bijgebouw. De ingang is rechts onder de carport, de laatste deur.

Contact

bottom of page