Omgaan met 'moeilijke' mensen

 

Ervaar van binnenuit wat jij anders kan doen

 

Voor wie

Je werkt met mensen, maar het contact loopt niet met elke medewerker, collega, baas of cliënt even goed. Op deze dag verken je van binnenuit verschillende stijlen van mensen. Er zijn mensen bij wie jouw stijl kan botsen, of bij wie je niet weet wat te doen. Dat vind jij dan ‘moeilijke’ mensen.

 

Hoe we werken

We werken heel ervaringsgericht. In de ochtend wordt het thema ingeleid met een systemische opstelling. Zo kun je voelen wat de ander in jou triggert en wat je anders zou kunnen gaan doen. Ook jouw eigen kwaliteiten en gevoeligheden komen in beeld. In de namiddag verdiepen we en doe je nieuwe inzichten op over wat er nu precies gebeurt in het contact.

 

Begeleiders

Filip Lowette begeleidt directies en raden van bestuur met wat onder tafel blijft hangen en de samenwerking hindert. Hij werkt graag met ervaringsgerichte vormen (bijvoorbeeld opstellingen) en maakt een veilige bedding voor gevoelige onderwerpen.
Marita Plas werkt sinds 2012 als zelfstandig therapeut en coach volgens de PRI-methode. Daarvoor werkte ze 25 jaar aan het UZLeuven. 
Marita en Filip zijn partners en leiden jaarlijks samen Ontdek je Eigen Frequentie, het belangrijkste traject in het aanbod van Claridad dat in oktober 2017 voor de elfde keer van start gaat.

Praktisch
Datum: vrijdag 12 mei (9u30 tot 17u00).
Plaats: De Heerlijckyt van Elsmeren, Weg op Halen 2, Geetbets (nabij Diest)
Kosten:

200 € excl. BTW als een vennootschap betaalt

120 € incl. BTW als je privé betaalt

Inclusief lunch, doorlopend koffie, thee en water
Annulering: Bij annulering tot 4 weken voor aanvang krijg je 50% terug, binnen 4 weken voor aanvang betaal je het volledige bedrag.

 

Als je een betalend persoon meebrengt of aanbrengt, dan kom jij aan halve prijs! (of je deelt met wie je meebrengt, zoals je verkiest)

Het programma gaat door vanaf 6 deelnemers.
 

Aanmelden?

 • Wil je eerst meer informatie of afstemmen wat dit programma je kan brengen? Dan mag je mailen, Skypen of bellen met Filip 0475 448719

 • Aanmelden doe je hier.

Op deze dag kun je kennismaken met de werkstijl van Ontdek je Eigen Frequentie

Deelnemers waren enthousiast:

 

 • 'Ik kwam buiten vol positieve energie! En geen klein beetje zelfs want niet alleen het onderwerp maar ook de aanpak en de sfeer waren stimulerend.' (Johan)
   

 • 'De diversiteit van de groep en de afwisseling van oefeningen leidde bij mij tot verschillende aha-momenten.' (Lore, kwam samen met een vriendin)
   

 • 'Heel praktische en waardevolle inhoud die ik in werk en privé kan meenemen.' (Ingrid, kwam samen met haar leidinggevende)
   

 • 'Een fantastische dag waarin ik mezelf beter heb leren kennen.' (Dirk, kwam samen met een collega)

Filip Lowette
Marita Plas