Marita Plas

Coaching en therapie
Volgens de PRI-methode

 

In de therapie maak ik gebruik van mijn ervaring in het toepassen van de PRI-methode (Past Reality Integration), waarin ik opgeleid ben door de grondlegster Ingeborg Bosch en sinds 2010 mee werk. Je bent zowel indivueel als samen met je partner welkom. 

 

Past Reality Integration leert je je blokkades kennen die vaak het gevolg zijn van negatieve ervaringen in de eerste levensjaren, wanneer het brein zich razendsnel ontwikkelt en zeer kwetsbaar is. PRI biedt een concreet model om je emoties beter te begrijpen en praktische en effectieve instrumenten om blokkades in jezelf op te heffen. Deze instrumenten zijn blijvend effectief bij klachten als angst, onzekerheid, depressie, stress, problemen in de relatie en opvoedingsvraagstukken. PRI heeft een gunstig effect op je gevoel van welzijn. Je voelt je ontspannen, energieker, zelfverzekerder en in verbinding.

Een PRI-traject is, naast een methodische therapie, een persoonlijk ontwikkelingstraject. Het is daarmee een blijvende investering in jezelf. 

Begeleiding bij verlies en rouw

 

In de rouwtherapie staan we stil bij je verdriet nav je verlies, en kijken we tegelijkertijd hoe het met je gaat in jouw leven dat wel verder gaat. 

Verlies en rouw zijn eigen aan ons leven. We maken het allemaal mee. Rouwen doet ieder op zijn eigen tempo en eigen wijze. Maar in de therapie-sessies merkte ik dat 'rouwen' en praten over verlies vaak een houdbaarheidsduur heeft bij familie en vrienden, waardoor het gemakkelijk ondergronds gaat maar wel invloed blijft hebben op het leven. Vandaar dat ik me ging verdiepen in het thema rouw en een rouwopleiding volgde. 

 

Praktische informatie:

Mijn contactgegevens vind je hier.

Een sessie duurt 1 uur en kost € 80 (+ 21%BTW) indien u particulier betaalt; indien u via het bedrijf betaalt is de kostprijs € 100 (+ 21%BTW). 

Na de eerste sessie wordt meteen aan het einde van ons gesprek afgerekend.

Bij een lopend traject krijgt u elke maand een factuur.

Bij afzegging binnen 48 uur voor de afspraak wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.