Marita Plas

Coaching en therapie

Wat cliënten zeggen

"Gedurende onze crisisperiode waren de sessies bij Marita voor ons beiden momenten van herstel en hereniging. 
Wij ervaarden en apprecieerden Marita als warm en oprecht en niet aflatend in haar werk. Ze greep elke kans aan om in de diepte naar de essentie te gaan. Ze wist ook als geen ander met haar zachte kracht om ons door de PRI-weg heen te loodsen en ons een spiegel voor te houden.

Eigenlijk verdient Marita een nobelprijs voor liefde ;)"

 

Hans & Christina

 


"Ik volgde allerlei therapieën en PRI was de eerste therapie die me in mijn kracht zette, me zelfstandig maakte. Het heeft mij helderheid gebracht in mijn emoties en tools gegeven waarmee ik zelf kan werken. PRI gaf me het vertrouwen om zelf aan de slag te gaan met mijn pijn en deze terug te brengen naar waar ze thuis hoort: in het verleden."

Martine

"Ik wil je bedanken voor de 10 maanden intense begeleiding, niet altijd even makkelijk, maar ik ben er enorm door gegroeid. Je professionele, warme en zachte begeleiding waren voor mij ideaal." 
 

Gunther

"Dankzij mijn PRI-traject bij Marita ben ik rustiger, minder angstig en kan ik mezelf sneller uit de afweren halen. Ik trek me minder aan wat de buitenwereld van mij vindt, dus doe ik minder moeite om anderen te plezieren of om aan de verwachtingen van anderen te voldoen. Dat spaart energie.”

 

Lieve

"PRI heeft mijn zelfredzaamheid verhoogd. Psychotherapie waar ik mee vertrouwd was vóór PRI maakte dat ik wel een beter inzicht kreeg in mijn gedrag, maar ik kreeg geen handvatten hoe hier verandering in te brengen. Dat is juist de kracht van PRI. Ik kreeg de instrumenten toegereikt en heb ze ingeoefend om voortaan zelf het stuur in handen te nemen.”


Ann