Wordt voor de derde keer hernomen in 2019

Keuzevijfdaagse:
de keuze van je leven

Een vijfdaags stiltetraject
 
 • Je staat voor een belangrijke keuze in je werk of je privé leven. Je wil de balans opmaken omdat je merkt dat je vastloopt. Je verlangt ernaar je leven een wending te geven en meer in harmonie met jezelf te komen. 

 • Van binnen voel je dat er wat gaande is, en dat je dit niet verder wil of kan ontkennen. De spanning tussen wat de buitenwereld van je verlangt en wat je vanbinnen voelt, vergroot. Of je hebt je zolang aan het sociaal gewenste aangepast dat je er moe van wordt. Je wil een nieuwe weg inslaan, en die schrikt je ook af.
  Rationeel onderzoek, gesprekken met vrienden of boeken brengen je niet meer verder.

 • Deze lentedagen, waarin het nieuwe stuwt en het oude weerstand biedt, brengen je de veilige bedding waarin je helderheid kan vinden die gaat voorbij het rationele.

 • Deze dagen richten zich tot mensen die leiding nemen (CEO's, directeuren, managers van alle niveau's, consultants, coaches, therapeuten enz).

Hoe we werken
 • Een groot deel van deze dagen breng je in stilte door. Het is een eeuwenoude vorm die werkt als een liefdevolle snelkookpan.
  Inputs (zoals lezen, muziek, radio, tv, telefoon, mail, alcohol, snoep ) worden stilgelegd.
  Output (tekenen, schrijven, zingen, wandelen) daarentegen wordt gestimuleerd.

 • Onze werkvormen helpen je de twee krachten te doorleven die in elke keuze spelen: het verlangen naar het nieuwe en de trekkracht van het oude. De beklemmende zekerheden van het oude versus het spannende van het onbekende nieuwe. We beginnen elke dag met lichaamswerk, we werken met de inspiratie van dromen, met opstellingen, creatieve vormen en met alles wat zich aandient.

 • Niet alles gebeurt in stilte: twee maal per dag bieden we je de mogelijkheid voor een individuele sessie. Per drie tot vier deelnemers is er een begeleider. Elke begeleider zal aangeven wat zijn/haar aanbod is. Daar kies je dan uit.

 • Eénmaal per dag is er een plenaire bijeenkomst.

 • Ook al is de keuzevierdaagse een liefdevolle snelkookpan, deze vorm is niet geschikt wanneer je middenin een burn-out zit, of anti-depressiva of slaapmiddelen gebruikt. 

Begeleiders

Filip Lowette leidt jaarlijks Ontdek je Eigen Frequentie, een persoonlijke leergang voor mensen die leiding nemen. Daarnaast begeleidt hij directies en raden van bestuur met wat onder tafel blijft hangen en de samenwerking hindert. Hij maakt graag een veilige bedding voor gevoelige onderwerpen.  
 

Ciel Annegarn begeleidt met vriendelijke humor mensen en teams om richting te kiezen die bij hen past. Ciel is voor de derde keer medebegeleider.
 

Helderheid bieden en precisie zijn kwaliteiten die ze beide volop inzetten. 

Praktisch:

Data: ma 8 (13u30) tem za 13 (13u00) april 2019 (eerste week paasvakantie)

Locatie: De Kasteelhoeve Wange, met een gezonde keuken

Kosten:

 • ​2.700 € excl. BTW als een vennootschap betaalt

 • 1.800 € incl. BTW als je privé betaalt

 • Verblijf: 800 € excl. BTW

 • Annulering: tot 4 weken voor aanvang krijg je 50% terug van enkel de programmakost, binnen 4 weken voor aanvang betaal je het volledige bedrag.

Aanmelden?

 • Wil je eerst meer informatie of afstemmen wat dit programma je kan brengen? Dan mag je mailen, Skypen of bellen met Filip 0475 448719

 • Aanmelden doe je hier.

Deelnemers vertellen

"Ik kreeg elke nacht dromen. Die hielpen me inzicht te krijgen in mijn gevoelens. Daardoor kon ik knopen doorhakken en voller leven. Dat is een schat die ik iedereen toewens."  
Frederik, architect-vennoot

"Zo'n sterke verbinding, ook al spraken we niet met elkaar"  
Frank, eigenaar-directeur

"Tijdens deze stiltedagen heb ik een diepgaande kracht ontdekt die ik nog steeds meedraag. Ik heb het gevoel dat die niet meer stuk kan." Isabelle, general manager

'De laatste avond deden we een ritueel. Daarin werd mij geheel zichtbaar wat mij tegenhoudt, wat mij belemmert in mijn keuze. Ik wandelde toen letterlijk door mijn weerstand heen naar mijn verlangen. In de weken en maanden daarna kwam heel veel scheppingskracht vrij. Wat een verandering!'

Johan, enterprise architect